Initiatie

img_6060Hoi. Ik ben Gaia Skye en volgens mijn geboorteakte ben ik 32 jaar jong. Dit is natuurlijk een foutje want ik ben gewoon 22. Volgens mijn geboorteakte heb ik ook een andere naam (ook een foutje 🙂 ).

‘Gaia’ betekent aarde en staat voor het feit dat ik erg ‘down to earth’ en praktische ben ingesteld. ‘Skye’ staat voor het feit dat ik vol contradicties (in mijn ogen balans) zit. Het geeft ook aan dat ik toch wel mijn hoofd in de wolken heb zitten en ik erg spiritueel ben aangelegd. Ik ben mama van 3 magische kids en in het dagelijks leven ben ik mixed media artist (oom Google wil je vast een uitgebreide beschrijving geven)

Maar in het kort gezegd… ik maak kunst.

img_0975Hi, mijn naam is Sérènity. DERTIG lentes jong…maar hey, je bent zo oud als je, je voelt right? Leeftijd is maar een getal zeg ik altijd, niets meer niets minder.

Ik ben moeder van 2 bijzondere meisjes van 2 en 5 jaar en momenteel ben ik in verwachting van mijn 3e kind. Dit keer word ik verblijd met een kleine prins en daar ben ik uiteraard ontzettend blij mee. Mijn passie is met ‘de pen’ mijn gevoelens en gedachten omzetten in woorden.Ik speel graag met woorden en door mijn hersenspinsels te delen hoop ik anderen te inspireren. Schrijven is mijn uitlaatklep, mijn uit- en toevlucht en it gives me life.

Schrijven is wie ik ben….

fyw
Gaia: …..Mijn ‘why’….. (get yourself a why, I promise it makes live so much easier)….is dat ik graag bruggen creëer die mensen verbindt. Verder hoop ik mensen tot denken te triggeren. Helaas is het zo dat we vaker wel dan niet een verdoezeld beeld van de realiteit krijgen en dit komt vooral door programmatie door o.a een selectieve invloed van media en opvoeding. Dit zorgt dus voor filters in hoe we dingen in ons dagelijks leven bekijken en benaderen. Het kan zelfs de oorzaak zijn van een heleboel blokkades Ik hoop dus in ieder geval mensen aan te sporen zichzelf van deze filters te ontdoen. Dit mag ik natuurlijk niet doen zonder de volgende voorschriften en waarschuwingen te vermelden.

Sérènity: Ik onderbreek het goedlopende verhaal van Gaia even – voordat we verder gaan naar de waarschuwingen wil ik namelijk zeggen dat mijn why naadloos aansluit op dat van haar. Bruggen bouwen, mensen verbinden en aansporen het beste uit zichzelf te halen is de rede dat ik hier ben. Door te doen wat ik doe en te zijn wie ik ben hoop ik mensen te inspireren en het is mijn intentie inzicht te bieden bij het verwijderen van de bovengenoemde ‘filters’. Wees inderdaad dus gewaarschuwd…..zonder dergelijke voorkennis kan het een lastig verhaal worden…….

PAS OP! LEVEN ZONDER FILTERS KAN HET O.A VOLGENDE VEROORZAKEN:

Gaia: 
1. Het vinden van jouw ‘why’. Jouw doel in het leven en de reden waarom je, je wekker niet stuk hoeft te gooien in de ochtend.
2. Intense momenten van geluk maar ook verdriet doordat je sneller groeit dan voorheen.
3. Het ontmoeten van mensen waar je normaal gesproken niet open voor stond.
4. Intensere en dieper vriendschappen en andere relaties.
5. Je zult ook zien dat niks toeval is en dat alles een reden heeft.

Sérènity: Op het moment dat je, je durft open te stellen, zal je merken hoeveel deuren er voor je open zullen gaan….not so bad right? Wanneer je aandachtig luistert naar je innerlijke stem, zal je merken dat je genoodzaakt bent ernaar te handelen. Het verwijderen van de bovengenoemde filters betekende o.a het erkennen dat het bouwen van bruggen mijn purpose is. Ik houd ervan en het fijne is dat ik nu weet dat ik dit absoluut niet alleen hoef te doen.

Gaia: En….aangezien ook ik van bruggen bouwen houd, vond ik dit wel een mooie “set up” voor het volgende…….

sisterhood

Afgelopen zomer stond ik op de beurs “party over hair” (litterly minding my own business). Ik verkocht wat kunst en vertelde wat over “Yoni eieren” (ik kom hier zeker op terug) tot er een dame voor mij stand kwam staan en me wat vragen stelde over mijn spulletjes. Ik kon niets anders denken dan “hmm don’t I know you” Niet persé haar gezicht maar haar presence kwam me zo bekend voor. Haar verschijning maakte heel veel indruk op me. I was kinda amazed by her precence. We maakte een praatje, ze nam mijn kaartje en vertrok. Een paar weken later kwamen we elkaar weer in een ‘instagram’ groep tegen en kwam ik erachter dat haar naam ‘Sérènity’ is…… I was like WOW that fits her.

Sérènity: Vol bewondering bekeek ik haar prachtige creaties. Onder de indruk van haar ongekende talent kon ik mijn vragenvuur niet in bedwang houden. Ik wist op dat moment dat ‘ als ik ooit zou durven doen wat ik echt wil, zij daar een onderdeel van zou moeten zijn’…..maar deze gedachten hield ik nog even veilig voor mezelf. Cliché als het mag klinken….de connectie die ik vrijwel meteen voelde was onbeschrijflijk, herkening, vertouwen, verbondenheid. Being amazed by eachoters precence scheidde onze wegen…..voor het moment. Want het was onvermijdelijk dat onze paden weer zouden kruisen.

Gaia: Nog een paar maanden later kreeg ik een Facebookbericht van Sérènity met de vraag of ze me mocht bellen naar aanleiding van een post die ik had geplaatst. Tijdens dit gesprek besloten we dat het nodig was om af te spreken, so we did…….and everything became so clear. This was ment to be… (we found our why). Er ontstond een magische klik waar een nog magischer plan uit voort vloeide. Onze ‘why’ is just so amazing. De nood voor deze ‘why’ was ook zo aanwezig. Ken je dat gevoel dat alles op zn plek valt en dat alle puzzelstukjes overduidelijk lijden naar deze ‘initiatie

Sérènity: Ons gesprek was voor mij het bewijs dat dingen die voorbestemd zijn uiteindelijk zullen gaan gebeuren en dat wij ongeremd op onze doelen af moeten gaan. De klik die Gaia beschijft was inderdaad magisch en binnen no time kwamen we tot de conclusie dat we al die tijd exact hetzelfde doel voor ogen hadden….het enige wat nodig was, was samenkomen. Once we did that, there was no turning back!

Dit is geen vriendschap maar een sisterhood… zielenzusjes…. wil jij achter onze ‘why’ komen…. stay tuned

Yours truly Gaia Skye & Sérènity

One thought on “Initiatie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s