When life gives you a ‘baka ede klap’

Twee weken geleden schreef ik vol overtuiging over mijn “grot”. Ik dacht dat ik volledig door mijn dal heen was, maar the universe heeft weer even mooi bewezen dat zij the creator van ironie is. Like damn! You think you are done, but then life gives you ONE more push….Die laatste push begin ik nu eindelijk te begrijpen. Vorige week lazen jullie de open brief van mijn zus en vandaag neem ik jullie voorzichtig mee in another lesson.

Ik snap dat ik geen slachtoffer ben en dat alles een les is, maar wat is een les zonder een examen? Een test vind ik niet zo een goede omschrijving. Wat ik probeer te zeggen is dat…the universe always has this way to…… wel, ze laat je even goed stilstaan bij wat je daadwerkelijk geleerd hebt en geeft je nog even een samenvatting zodat je het dit keer écht snapt.

…And when you finally do get it. You always get that reward…

And boy… did I GET that reward! Mijn hart vloeit letterlijk over van dankbaarheid door de open brief van mijn zus én de liefde en steun die ik in de afgelopen tijd van haar en de rest van mijn “soul tribe” heb ontvangen! Het klinkt misschien raar wat ik ga zeggen, maar de lessen die ik de afgelopen tijd heb ontvangen gingen niet eens over de lessen die ik heb ontvangen!

Let me take a sec to break this down for ya… (voel me nu net Mc Lyte)

Ik was dus die he-le mevrouw toen ik dacht dat ik helemaal door mijn dal heen was en vrij kon praten over het feit dat ik in moeilijke tijden mijn grot in ging. Ik was zelfs stoer genoeg om te benoemen dat mijn skills in het geven van “subliminale antwoorden” het level van Disney voorbij gingen. Zonder dat ik inhoudelijk in ga op wat mij dwars zit zeg ik eigenlijk genoeg om iemand tevreden te stellen. That’s what I always did and got away with.

Ik kan mezelf wel props geven dat ik het door “yet another” dal heen heb gered en dat ik heel goed kan benoemen waar ik aan moest werken. I do.. I had my celebration en ik ben ook écht trots op mijn overwinning. Yes, I leveled up! But technically all I did after that was antwoorden geven zonder inhoudelijk in te gaan op wat mij dwars zat en ik heb eigenlijk genoeg gezegd om jullie tevreden te stellen. Ik snap dat het er niet om gaat dat ik jullie alle details geef, maar of ik daadwerkelijk heb begrepen wat de les was moest nog duidelijk worden. Ik moest diep gaan om de lessen te begrijpen.

Het leven neemt je mee de diepte in

You see to me, life is all about diving deep. Net als de reis waar mijn zielenzusje en ik mee zijn begonnen.It’s all about healing ourselves, getting to know ourselves more and getting to know our reflections more….want dat is wat ik geloof. Iedereen om me heen is een reflectie van een deel van mij. Positief of negatief….it’s all part of me! Er zijn veel pijnlijke dingen gebeurt en er zijn mensen geweest die hier een rol in hebben gespeeld, but it’s not about them or the pain. It’s about the bigger picture! Ja, onder de oppervlakte worden er misschien door deze confrontaties oude wonden opgetrokken en er worden ook nieuwe gemaakt, maar ze zullen ook zeker genezen. Dat is in mijn ogen het doel: een stukje dieper duiken in je “zijn” zodat je weer een stukje van jezelf kunt leren kennen en omarmen. Growing in selflove!

Ook de positieve mensen en situaties hebben een doel. Kijk maar naar hoe Seren en ik de afgelopen weken onze interactie en band hebben omschreven. Het hebben van zulke krachtige mensen als Seren in mijn leven geeft mij ook weer een extra paar ogen om mezelf op een andere manier te bekijken. Ik bedoel, als ik naar Sérènity kijk, zie ik een krachtige, wijze Queen! I admire her “snap back” abilities. Gisteren was ze misschien down and out, but she always shows up for another day of being a freaking goddess and she gives love so freely. And her manifistaion game is on fleek!!! Als zij vandaag zegt: I need so and so.. best believe by the end of the week she got that! Yes, she the Ish en als zij dus tegen mij kan zeggen “girl you remind me so much of myself” it humbles! Als ik echt op deze journey van selflove and healing wandel, I betta recognize that I am her reflection.

Thanks to the universe and my sisters

Ik vond die grot altijd wel een fijne plek. Het is er donker en het kan er erg eenzaam worden, maar wanneer life je die echte “baka ede klap” geeft… it’s really a nice place. But yes, if I preach it than I have to practice it. Vorige week toen ‘miss universe‘ met the finale lesson kwam had ik twee opties: fight or fly! Hoe comfortabel de gewenning van mijn grot ook aanvoelde, ik maakte een keus die ik nooit eerder gemaakt had: I called on my sisters and I spoke up! De situatie was daardoor niet perse minder pijnlijk, maar omdat ik uit mij comfortzone ben gestapt heb ik mezelf opengesteld om die liefde en steun te ontvangen. Ook heb ik de ruimte gekregen om iets te herkennen in mijn mensen dat ik nog niet eerder had gezien. Meerdere lessen en de bevestiging that I’m a warrior, But there is more strenght in fighting together with people on the same frequenties.

My wish for you, is dat ook jij jezelf kunt openstellen en die “soul tribe” kunt aantrekken to call on whenever life gets though! This journey called life is really blissful if you go through it with your sisters!

From Gaia Skye with love

One thought on “When life gives you a ‘baka ede klap’

  1. Tegenalgen of te wel die baka Ede klap maakt de mens alleen wijzer, sterker en waakzamer. Proud of you sis and much love… Power to a strong woman.

    Soul sisters ♥♥🙏🙏

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s