Leveled UP!

Them old mistakes are gone, I won’t do them no more
That’s old news, there’s new news, I done did that before
I turned nothing to something, my comeback on one hunnid’
Less talking, more action, you just gon’ see us coming9

Gaia: Voor de mensen die zich een beetje bezig houden met numerologie: het is vandaag 11-11 van het elfde jaar… 2+0+1+8=11 dus kort gezegd 11.11.11. WOW! Dat zijn veel elfjes🧚🏾‍♀️

Ik zal even kort uitleggen waarom dat voor ons zo belangrijk is. Het nummer 11 op zich is een ‘masters number‘ wat staat voor intuïtie, inzicht en verlichting. Als je 11:11 op je klok ziet verschijnen is dat  dus een goed teken. Het betekent dat er een ‘portaal’ is geopend die zorgt voor een shift in je bewust zijn. De datum 11-11-11 staat voor zoveel meer, maar in het bijzonder staat het voor leveling up en manifestatie! Voor Sérènity in mij staat dit zo centraal, because we finally are!

Sérènity: Leveling up that is! We hebben eindelijk dat punt bereikt waarop beseffen hoe belangrijk het is om in je kracht te staan. Door onze krachten te bundelen is het onvermijdelijk geworden, de weg die wij bewandelen is er één die dwingt om boven jezelf uit te stijgen. We begonnen op een plek die ik ‘het begin van de staircase‘ noem. De rest van de trap was nog niet zichtbaar, maar volgens Martin Luther King JR. hoeft dit ook helemaal niet. Als je de eerste stap maar in geloof durft te nemen en je bewust bent van het feit dat wat je boven aan de trap aantreft zomaar eens kan zijn wat je het universum ingeroepen hebt. Zelfs wanneer je daar op dat moment helemaal niet bij stil stond.

C3_7Y9ZVYAAuWNx.jpg

Gaia: Als ik jullie even mag terug nemen naar de initiatie van januari 2017 (wat overigens 22 maanden geleden is. 22:2 = 11 maar dat is zeker toeval). We stonden… zoals veel koppige-niet-zo-zelfverzekerde rammen ‘stabiel’ in het leven (lees: wankel, maar te trots om dat toe te geven)

Ik schreef toen:

Mijn ‘why’….. (get yourself a why, I promise it makes live so much easier) is dat ik graag bruggen creëer die mensen verbindt. Verder hoop ik mensen tot denken te triggeren. Helaas is het zo dat we vaker wel dan niet een verdoezeld beeld van de realiteit krijgen en dit komt vooral door programmatie door o.a een selectieve invloed van media en opvoeding. Dit zorgt dus voor filters in hoe we dingen in ons dagelijks leven bekijken en benaderen. Het kan zelfs de oorzaak zijn van een heleboel blokkades Ik hoop dus in ieder geval mensen aan te sporen zichzelf van deze filters te ontdoen. Dit mag ik natuurlijk niet doen zonder de volgende voorschriften en waarschuwingen te vermelden.

Seeing_the_world_through_NoFilter
1. Het vinden van jouw ‘why’. Jouw doel in het leven en de reden waarom je, je wekker niet stuk hoeft te gooien in de ochtend.
2. Intense momenten van geluk maar ook verdriet doordat je sneller groeit dan voorheen.
3. Het ontmoeten van mensen waar je normaal gesproken niet open voor stond.
4. Intensere en dieper vriendschappen en andere relaties.
5. Je zult ook zien dat niks toeval is en dat alles een reden heeft.

Sérènity: Ook ik wil even terugblikken naar een eerder moment in onze journey. Deze komt uit ‘Enigma’…en hoewel dat synoniem is voor raadsel dacht ik destijds dat ik het antwoord zelf al wist.

Ik schreef:

En weetje, een verhaal wordt op de juiste volgorde geschreven. Niets gebeurt te vroeg of te laat, maar op het juiste moment…zoals het moet zijn. Soms gaat het niet zoals je wilt, maar ook die verhaallijn heeft een verborgen les die zich wellicht in een later stadium aan je zal openbaren. Pay attention…..en luister, want wanneer je openstaat voor wat er gezegd wordt dan zal je altijd de juiste richting op gaan. Voor als zowel mij als Gaia geldt dat er in ieder geval één herkenbare les uit onze levensboeken te halen valt: ‘how rocky the ships might get, it’s not going to sink….so just let it flow’. 

Gaia: Ik schreef dit vanuit de illusie dat ik aan al mijn blokkades had gewerkt en dat ik wel klaar was om dit boek met mijn zielenzus eventjes te manifesteren.

Btt2-VUCAAI93FI.jpg

Sérènity: Ik schreef dit vanuit de illusie dat ik inmiddels wel door had wat mijn verhaallijn was, ik alles al had meegemaakt en dat het de juiste timing om mijn ‘legacy’ op papier te zetten.

Gaia: Fast forward to 22 maanden later: Ondertussen ben ik gevallen, gebroken, ziek geweest, heb ik afscheid genomen en heb ik moeten loslaten, maar alles om op dit punt te komen. Onze woorden hebben zoveel kracht! Ik gaf zelf nog de waarschuwing dat als je er voor kiest op deze manier te leven zowel intens geluk als verdriet je pad zullen kruizen.

Sérènity: En alles wat ik de afgelopen 22 maanden heb meegemaakt geeft verborgen lessen weer. Mijn schip is echter niet gezonken en hoe meer ik alles op me af laat komen, hoe beter het mij lukt het te omarmen. Mijn verhaallijn nam een onverwachte wending, maar ik weet zeker dat ik de juiste richting op ga. 11.11.11: Ik ga de juiste richting op!

Gaia: Meer dan ooit te voren kan ik zeggen dat de juiste mensen op ons pad komen en de juiste deuren geopend worden zodat wij steeds dichterbij ons boek komen!

And we did!! We spoke our bliss into excistence and we leveled up!

she-believed-1000x1000_2048x_2x_46618e68-f5cc-44f0-bf10-e0835c9eaaac_580x.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s