About Zielenzusjes

img_6060Hoi. Ik ben Gaia Skye en volgens mijn geboorteakte ben ik 32 jaar jong. Dit is natuurlijk een foutje want ik ben gewoon 22. Volgens mijn geboorteakte heb ik ook een andere naam (ook een foutje 🙂 ).

‘Gaia’ betekent aarde en staat voor het feit dat ik erg ‘down to earth’ en praktische ben ingesteld. ‘Skye’ staat voor het feit dat ik vol contradicties (in mijn ogen balans) zit. Het geeft ook aan dat ik toch wel mijn hoofd in de wolken heb zitten en ik erg spiritueel ben aangelegd. Ik ben mama van 3 magische kids en in het dagelijks leven ben ik mixed media artist (oom Google wil je vast een uitgebreide beschrijving geven)

Maar in het kort gezegd… ik maak kunst.

img_0975Hi, mijn naam is Sérènity. DERTIG lentes jong…maar hey, je bent zo oud als je, je voelt right? Leeftijd is maar een getal zeg ik altijd, niets meer niets minder.

Ik ben moeder van 2 bijzondere meisjes van 2 en 5 jaar en momenteel ben ik in verwachting van mijn 3e kind. Dit keer word ik verblijd met een kleine prins en daar ben ik uiteraard ontzettend blij mee. Mijn passie is met ‘de pen’ mijn gevoelens en gedachten omzetten in woorden.Ik speel graag met woorden en door mijn hersenspinsels te delen hoop ik anderen te inspireren. Schrijven is mijn uitlaatklep, mijn uit- en toevlucht en it gives me life.

Schrijven is wie ik ben….

Advertisements